Om ForrBo

ForrBo ble etablert i 1985. Vi startet i det små på Stjørdal og har sakte men sikkert bygget oss opp til en stor og aktiv aktør i det midtnorske eiendomsmarkedet.

Har du adresse på Stjørdal, er sjansen stor for at du bor du i et hus eller leilighet fra ForrBo. Vi står bak boligprosjekter som Ole Vigs Park, Blinktunet, Dullumfeltet, Hybelbyggene på HiNT og Fosslia Hageby for å nevne noen. I tillegg har vi gjennom langsiktig planlegging sikret oss eiendommer og arealer for mange spennende boligprosjekter i årene som kommer.

Stor på næringseiendom

ForrBo er også en betydelig aktør på næringseiendommer. Holmgården, Egongården, Kjøpmannsgata 1,  Havnegata 20 (Bewi, Nardo Bil Burger King), Torggården og næringsarealene på Ole Vigs Park er noen av næringseiendommene som vi besitter. Mange av disse er sentrale eiendommer på Stjørdal som vi er stolte av å ha i vår portefølje.

Boliger for utleie

Vi besitter et betydelig antall boliger for utleie på Stjørdal, fra leiligheter på Ole Vigs Park til eneboliger. Ledige boliger publiseres på finn.no.

 


 

 

 


 

Våre kontaktdetaljer

ForrBo 
Wergelandsv 12
7500 STJØRDAL
Send e-post

 

Tormod Salberg Evelyn Rostad Bjørn Petter Salberg
Daglig leder Kontorleder Prosjektleder
Tlf: 900 77 777 Tlf: 74 82 00 00 Tlf: 90 51 20 00
 Send e-post Send e-post Send e-post